• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / M&I/Partners viert 35-jarig jubileum met pro deo opdracht
Nieuws

M&I/Partners viert 35-jarig jubileum met pro deo opdracht

M&I/Partners viert 35-jarig jubileum met pro deo opdracht

04 oktober 2019 - Net als bij eerdere jubilea viert managementadviesbureau M&I/Partners ook het 35-jarig bestaan met een pro deo opdracht. Volgend jaar is het een openbare opdracht met maatschappelijke impact op het gebied van kunstmatige intelligentie.

M&I/Partners viert 35-jarig jubileum met pro deo opdracht

Het advieskantoor in Zeist bestaat 35 jaar op 18 september 2020. Geïnteresseerde organisaties in de zorg en overheid kunnen via de website van M&I een projectvoorstel indienen op het gebied van kunstmatige intelligentie. M&I zet voor de opdracht in op projectleiding en ondersteuning ter waarde van 100.000 euro en een tijdsindicatie van ongeveer 600 tot 700 uur. M&I-partner Patrick van Eekeren: “Dit keer gaan we voor de succesvolle implementatie van een toepassing van Artificial Intelligence met impact. Daarmee bouwen we mee aan een digitale wereld die mensen écht vooruithelpt”, vertelt Patrick van Eekeren, partner en inmiddels 30 jaar actief bij M&I/Partners.”

Inschrijven kan tot en met 1 november. Eerder verrichtte het bureau gelijksoortige jubileumopdrachten. In 2015 begeleidde het bureau een opdracht voor betere zorg aan psychiatrische patiënten van de afdeling Psychiatrie van het UMC Utrecht. En in 2010 onderzocht M&I de mogelijkheden van verdere digitalisering van het Van Gogh Museum.