• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Marit van Dijk hoofd nieuwe Advisory Servicespraktijk Avanade
Nieuws

Marit van Dijk hoofd nieuwe Advisory Servicespraktijk Avanade

Marit van Dijk hoofd nieuwe Advisory Servicespraktijk Avanade

10 april 2019 - IT-bedrijf Avanade start in Nederland met een nieuwe Advisory Servicespraktijk die zich richt op het ontwikkelen van digitale transformatiestrategieën. Marit van Dijk is aangesteld als hoofd van het nieuwe bedrijfsonderdeel.

Marit van Dijk hoofd nieuwe Advisory Servicespraktijk Avanade

Avanade omschrijft de start van de nieuwe adviespraktijk en het aanstellen van Van Dijk als een nieuwe stap om klanten bij te staan in hun digitale transformatie. Eerder werd Dione de Jong al aangesteld om binnen Europa te werken aan de Advisory Servicespoot. Zij is dan ook verheugd met de nieuwe aanstelling. “Wij zien sinds onze lancering vorig jaar in heel Europa toenemende interesse voor onze Advisory diensten. Overal staan bedrijven voor de uitdaging om toekomstbestendig te blijven en digitaal te transformeren. Technologie is slechts een deel van de oplossing. Marits sterke achtergrond op het gebied van zowel business als technologie stelt ons in staat om klanten van A tot Z te ondersteunen.”

Van Dijk begon in 2000 bij adviesbureau Nolan, Norton & Co., waar ze vijf jaar werkte. Daarna stapte ze over naar KPMG waar ze opklom tot director.