Home / Nieuws / Algemeen / Meld je aan voor de tweede Kennisontwikkeldag
Nieuws

Meld je aan voor de tweede Kennisontwikkeldag

Meld je aan voor de tweede Kennisontwikkeldag

16 mei 2018 - Het Platform Advieskwaliteit organiseert deze zomer opnieuw een kennisontwikkeldag waarop diverse workshops worden gegeven. Het doel is om reeds ontwikkelde ervaringskennis te versterken en te delen met collega’s. Schrijf je nu nog in!

Meld je aan voor de tweede Kennisontwikkeldag

Er worden tijdens de workshops, georganiseerd in samenwerking met de Ooa en M&C, verschillende thema’s behandeld die al tijdens eerdere workshops zijn aangesneden. De thema’s zijn:

  1. Zelfsturing: ontwerpen en veranderen.
  2. Hoe te handelen als de opdrachtgever deel van het probleem is.
  3. Hoe, met zorg voor de ontvangers van verandering, om te gaan met inherent pijnlijke veranderingen.

Ontwikkelen van ervaringskennis

De workshops worden parallel met elkaar gegeven en zijn gericht op het ontwikkelen van valide en effectieve ervaringskennis met betrekking tot de gegeven workshopthema’s. Het model van de kennisontwikkeldag is hetzelfde als tijdens de eerste kennisontwikkeldag op 23 november vorig jaar. Het voor en door professionals belangeloos ontwikkelen van kennis op basis van concrete, door de workshopdeelnemers in te brengen cases.

Kenniscomponent versterken

De kennisontwikkeldag is bedoeld voor actieve organisatieadviseurs. Zij doen inspiratie op en leren van elkaar over handelingsstrategieën en hun eigen ervaringskennis. Hierdoor wordt de kenniscomponent van het adviesvak versterkt. De kosten voor de dag bedragen € 75,- (excl. BTW) en wordt gehouden C3 Adviseurs en Managers in Leusden. Aanmelden kan hier tot 7 juni.