• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Mieke Moor over het Goede in nieuwe M&C Podcast
Nieuws

Mieke Moor over het Goede in nieuwe M&C Podcast

Mieke Moor over het Goede in nieuwe M&C Podcast

10 juli 2020 - In de gloednieuwe M&C Podcast is organisatiefilosoof Mieke Moor te gast. Ze praat met hoofdredacteur Leonard Millenaar uitgebreid over het Goede. Je vind de M&C Podcast op de bekende podcastplatformen.

Mieke Moor over het Goede in nieuwe M&C Podcast

Moor promoveerde in 2012 op een esthetische beschouwing over geweld van organisatie. Momenteel werkt ze aan het boek De bestuurder en de filosoof. Ze werd ook geïnterviewd in de jongste M&C Quarterly. “Als adviseur word je gevraagd een antwoord te hebben, als filosoof ben je gericht op het vraagstuk. Mijn ervaring is dat als je dichtbij het vraagstuk komt, het antwoord zich vaak vanzelf aandient”, zegt ze daarin.

Nieuwe podcast

De M&C Podcast is een nieuwe loot aan de stam van uitgever Mediawerf. In de podcast wordt met boeiende gasten de wereld van organiseren en organisaties besproken. De podcasts verschijnen rondom het uitkomen van een nieuwe M&C Quarterly en zijn de te vinden op de bekende podcastplatformen – Apple Podcasts, Stitcher, Spotify en SoundCloud. Je kunt je abonneren op het podcastkanaal, nieuwe afleveringen van de M&C Podcast verschijnen dan vanzelf in je podcastapp.