• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Nieuw adviesbureau Deep Value richt zich op digitale transformatie
Nieuws

Nieuw adviesbureau Deep Value richt zich op digitale transformatie

Nieuw adviesbureau Deep Value richt zich op digitale transformatie

06 februari 2020 - IT-bedrijven Eqeep en Business as One hebben het adviesbureau Deep Value opgericht. Het bureau richt zich op de ondersteuning van ondernemers bij de digitale transformatie. “Deze transformatie is van levensbelang”, zegt directeur Pieter den Hollander.

Nieuw adviesbureau Deep Value richt zich op digitale transformatie

Moederbedrijf Eqeep ziet het nieuwe adviesbureau als een strategische uitbreiding van het portfolio. Vanwege de specifieke kennis en ervaring die nodig is voor digitale transformatie, is gekozen om deze uitbreiding in een aparte onderneming onder te brengen, in samenwerking met Business as One. Ook dat bedrijf is gespecialiseerd in digitale transformatie. Deep Value gaat werken op basis van ‘no cure, no pay’, er wordt betaald voor het geleverde resultaat.

Te vaak lapmiddelen

“We zien dat de gemiddelde levensverwachting van een bedrijf tegenwoordig slechts 7 jaar is”, schetst directeur Pieter den Hollander. “Digitale transformatie is voor bedrijven van levensbelang om mee te gaan met de razendsnel veranderende klantvraag en niet van de markt gedrukt te worden door concurrenten. Er wordt maar al te vaak geïnvesteerd in lapmiddelen, zoals business intelligence. Wij denken dat je pas met succes kunt transformeren als je een helder beeld hebt van hoe je bedrijf ervoor staat en wat de concrete impact is van digitale technologieën. Deep Value helpt klanten dat essentiële beeld te krijgen. Conform de aanpak die in de vliegtuigindustrie gebruikt wordt om eerst de nodige simulaties uit te voeren alvorens vliegtuigen daadwerkelijk te bouwen.”