Home / Nieuws / Algemeen / Nieuw adviesbureau Viperty van start
Nieuws

Nieuw adviesbureau Viperty van start

Nieuw adviesbureau Viperty van start

28 februari 2019 - Alex Pullens en Jos van Capelleveen hebben begin 2019 consultancy Viperty opgericht. Met hun nieuwe adviesbureau richten ze zich op uiteenlopende vraagstukken die ze door middel van hun community aanpakken.

Nieuw adviesbureau Viperty van start

Viperty gaat adviesdiensten aanbieden op op het gebied van ERP-implementatie, verandermanagement, marketing, financiële vraagstukken of personeelsbeleid. Binnen vijf jaar wil het bureau uitgroeien tot ongeveer 80 consultants die voornamelijk online gaan werken. Van Capelleveen: “Wij hebben als doel om onze dienstverlening voor 100 procent een online service te laten zijn.”

Pullens en Van Capelleveen willen een complete Viperty Community opbouwen waarbinnen wordt samengewerkt door bedrijven die actief zijn in gelijkaardige disciplines en waarbinnen kennis kan worden gedeeld, schrijft het kantoor in een persbericht. Viperty wil met deze aanpak ‘kostbare en langdradige trajecten’ voorkomen. Zowel Pullens als Van Capelleveen heeft een achtergrond als consultant bij diverse softwarebedrijven.