• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Nieuw platform voor verandermanagement
Nieuws

Nieuw platform voor verandermanagement

Nieuw platform voor verandermanagement

23 september 2013 - Nederland is een nieuw platform voor en over verandermanagement rijker. Het gaat om Change in Site, een initiatief van HR Community en uitgeverij Van Gorcum.

Nieuw platform voor verandermanagement

Naast verandermanagement houdt Change in Site zich ook bezig met leiderschapsvraagstukken. Het platform wil een brug slaan tussen kennis en praktijk, tussen wetenschap en ervaring en tussen mensen en verandering. Change in Site heeft zich tot doel gesteld het vakgebied van verandermanagement en leiderschap te innoveren en de toegankelijkheid en toepasbaarheid ervan te vergroten.

 

Doelgroep

Change in Site is opgericht voor iedereen die meer wil weten over verandermanagement en aan verandering gerelateerde leiderschapsvraagstukken. Voor iedereen die mee wil doen in de dialoog of inspiratie zoekt. Van consultants, interimmers en ZZP'ers, tot professionals, studenten, medewerkers, managers, leidinggevenden en directeuren HR, in de lijn of uit andere vakgebieden. Change in Site is niet branche-gebonden, wat wil zeggen dat zowel overheid en maatschappelijke organisaties, verenigingen en collectieven als onderwijsinstellingen en de zakelijke dienstverlening welkom is.

 

Change in Site is opgericht door HRcommunity en Koninklijke uitgeverij Van Gorcum en werkt met diverse partners samen. Change in Site is daarmee een zelfstandig en onafhankelijk initiatief.

 

Naar het platform