• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Nieuwe directie voor Rijnconsult
Nieuws

Nieuwe directie voor Rijnconsult

Nieuwe directie voor Rijnconsult

13 januari 2020 - Boris Gooskens treedt toe tot de directie van adviesbureau Rijnconsult. Vanaf 1 maart vormt hij samen met Eveline van Westerop het dagelijks bestuur van de firma. Diederik Hommes doet na vijftien jaar een stapje terug.

Nieuwe directie voor Rijnconsult

Sinds 2017 is Gooskens actief voor Rijnconsult. Daarvoor werkte hij bij adviesbureau KWINK en Vluchtelingenwerk Nederland. Eveline van Westerop, waarmee Gooskens de komende jaren de kar gaat trekken, verheugd zich op de samenwerking. “We gaan het samen werkend maken; ons motto voor de komende jaren zowel binnen als buiten.”

Eigenaarsmodel

Ook Gooskens kijkt uit naar zijn nieuwe stap. “‘Ik ben trots op ons unieke eigenaarsmodel – iedere werknemer is mede-eigenaar van het bureau – en de stevige positie die we als Rijnconsult in verschillende markten hebben. Ik heb er veel zin in om de komende jaren met Eveline verder te bouwen aan dit bedrijf.”

Groei

Afzwaaiend directeur Diederik Hommes gaat zich weer richten op zijn advieswerk bij Rijnconsult. Onder zijn leiding groeide het kantoor stevig. Zo trad in 2007 trainings- en opleidingsbedrijf Nathans toe tot de groep en eind 2015 werving- en selectiebureau Rieken & Oomen.