Home / Nieuws / Algemeen / O&i management consultants ge-heraccrediteerd
Nieuws

O&i management consultants ge-heraccrediteerd

O&i management consultants ge-heraccrediteerd

12 november 2015 - O&i management consultants is door de Orde van organisatiekundigen en –adviseurs (Ooa) opnieuw benoemd tot Accredited Consulting Practice (ACP). Het bureau heeft sinds 2007 een accreditatie.

O&i management consultants ge-heraccrediteerd

In de audit kijkt de Ooa vooral naar wat is gerealiseerd rondom professionalisering en ontwikkeling. Daarbij gaat het om een toets op de professionele standaard die het adviesbureau hanteert voor de interne opleiding, ontwikkeling, beoordeling en kwalificatie van de adviseurs en de interne systemen die dit waarborgen.

Dirk de Wit, managing consultant van het bureau dat organisaties adviseert bij een digitale transformatie: “We zijn er trots op dat de Ooa ons wederom deze waardering geeft. Daarmee behoren we tot een select gezelschap van adviesbureaus die deze accreditatie hebben.”

Een ACP is een adviesbureau dat heeft aangetoond dat de professionaliseringsactiviteiten van het bureau voldoen aan de eisen van de Ooa en daarmee aan die van de International Council of Management Consulting Institutes (ICMCI).

De Wit: “Voor ons is deze heraccreditatie belangrijk omdat het aantoont dat door de jaren heen de professionele ontwikkeling van onze adviseurs steeds hoog in het vaandel heeft gestaan. En dat geldt voor alle niveaus.”