• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / ONBRDNG neemt AI-specialist Pertimatic over
Nieuws

ONBRDNG neemt AI-specialist Pertimatic over

ONBRDNG neemt AI-specialist Pertimatic over

11 maart 2020 - Adviesbureau ONBRDNG Digital Consultancy & Training heeft Pertimatic overgenomen. Dat Amsterdamse bedrijf houdt zich bezig met voorspellende analyses met behulp van kunstmatige intelligentie.

ONBRDNG neemt AI-specialist Pertimatic over

De twee bedrijven werkten al samen tijdens verschillende projecten voor diverse klanten. Oprichter van Pertimatic, Maros Kyselica, gaat als data scientist aan het werk bij ONBRDNG. Hij is erg tevreden over de overgang. “Sinds kinds af aan ben ik geïnteresseerd in kunstmatige intelligentie. Ik ben een nerd en daar ben ik trots op. Nu Pertimatic onderdeel is van ONBRDNG kunnen wij ons weer fulltime richten op wat we het allerliefste doen: onmogelijke projecten oplossen. Samen met van ONBRDNG hoop ik veel AI-oplossingen te ontwikkelen die in het dagelijks leven kunnen worden toegepast."

Adviezen uitvoeren

Ook Patrick Klink, CEO van ONBRDNG is blij met de overname van Pertimatic. “De afgelopen twaalf jaar kwam ik altijd bij Maros en zijn team uit als ik data-specialisten nodig had. Ik ben er dan ook erg blij mee dat ONBRDNG, met Pertimatic aan boord, nog beter en sneller waarde kan leveren bij klanten met behulp van data sprints. Er zijn maar weinig digitale consultants die hun adviezen ook kunnen uitvoeren, terwijl daar de toekomst ligt voor de sector. Met de expertise van Maros en zijn team zetten wij opnieuw een grote stap in die richting.”

Foto: Maros Kyselica (ONBRDNG)