• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Ooa creëert netwerk van adviseurs in zorgsector
Nieuws

Ooa creëert netwerk van adviseurs in zorgsector

Ooa creëert netwerk van adviseurs in zorgsector

27 augustus 2014 - Op vrijdag 5 september vindt de eerste bijeenkomst plaats van het Zorgnetwerk van de Ooa. Adviseur Karin Kerkhaert organiseert de bijeenkomst voor adviseurs die actief zijn in de zorgsector. ‘Het is nuttig om in deze snel veranderende sector kennis en ervaring met elkaar te delen.’

Ooa creëert netwerk van adviseurs in zorgsectorDoor Jolien Scholte

Kerkhaert werkt zelf al een aantal jaar als adviseur in de zorgsector. De zorg ontwikkelt zich heel snel, merkt ze. “Er zijn met name veel veranderingen in hoe de zorg georganiseerd wordt. Daarom vind ik het van belang om contact te hebben met collega-adviseurs in de zorg.” Want juist die adviseurs kunnen van elkaar leren, volgens Kerckhaert. “Binnen het netwerk kunnen we samen ontwikkelingen in de zorg bespreken, nieuwe werkwijzen signaleren en uitwisselen hoe iedereen daar mee omgaat.”

Het netwerk zit in de opstartfase en is nog niet zo bekend, maar Kerckhaert kreeg tot nu toe enkel positieve reacties. “Op 5 september wil ik vooral met de geïnteresseerden bespreken hoe we het netwerk vorm gaan geven. Dat staat nog helemaal open. Hoe vaak we bijvoorbeeld bij elkaar gaan komen, maar ook of we externe sprekers uitnodigen, of zelf thema’s voorbereiden.”

Heeft u interesse in het netwerk en wilt u de bijeenkomst bijwonen? Mail naar secretariaat@ooa.nl en krijg de uitnodiging toegestuurd.