Home / Nieuws / Algemeen / Opdrachten waarbij de opdrachtgever zelf een deel van het probleem is
Nieuws

Opdrachten waarbij de opdrachtgever zelf een deel van het probleem is

Opdrachten waarbij de opdrachtgever zelf een deel van het probleem is

08 juni 2018 - Als adviseur word je soms bij vraagstukken betrokken waarbij de opdrachtgever zelf deel van het probleem is. Het gaat hierbij om situaties waarbij de opdrachtgever zelf niet in de scope van de opdracht zit (bijvoorbeeld in de rol van coaching etc.). Hoe ga je als adviseur met dit type vraagstukken om?

Opdrachten waarbij de opdrachtgever zelf een deel van het probleem is

In de workshop ontwikkel je met elkaar kennis over welke interventies goed en minder goed werken en waarom dat zo is. Je werkt op basis van concrete cases en komt tot ‘generieke’ kennis door het vergelijken van de contexten, de daarin toegepaste interventies en de effecten ervan.

Aan de slag

Wil je met collega-adviseurs aan de slag om jouw inzichten en die van hen in ‘de opdrachtgever als deel van het probleem’ te verdiepen? En wil je die inzichten spiegelen aan de ervaringskennis die in eerdere workshops is geëxpliciteerd?  Meld je dan aan voor de kennisontwikkeldag op donderdag 21 juni a.s. vanaf 13.30 uur in Leusden.

Meer interesse in de onderwerpen: ‘omgaan met inherent pijnlijke veranderingen’ of ‘zelfsturing’? Ook voor deze onderwerpen kan je je voor een workshop op 21 juni aanmelden. Voor de PE-puntenspaarders onder ons: een kennisontwikkelworkshop levert 3 blauwe PE-punten op.

Graag tot 21 juni,

Platform Advieskwaliteit