• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Opleiders opgelet: kosteloos aanmelden voor opleidingenoverzicht nieuwe M&C Quarterly
Nieuws

Opleiders opgelet: kosteloos aanmelden voor opleidingenoverzicht nieuwe M&C Quarterly

Opleiders opgelet: kosteloos aanmelden voor opleidingenoverzicht nieuwe M&C Quarterly

30 april 2019 - In juni verschijnt de opleidingen-editie van M&C Quarterly, die als gids fungeert voor lezers die zich oriënteren op opleidingsmogelijkheden. Opleiders kunnen zich kosteloos aanmelden voor opname in het opleidingenoverzicht.

Opleiders opgelet: kosteloos aanmelden voor opleidingenoverzicht nieuwe M&C Quarterly

Het tijdschrift, gericht op organisatieadviseurs en interimmanagers, bevat een overzicht van de belangrijkste (voor onze lezers relevante) opleiders in Nederland. Om te kunnen worden opgenomen is het mogelijk om tot 10 mei 2019 de gegevens te wijzigen in uw M&C-account. Wilt u deelnemen, maar heeft nu nog geen account? Dan kunt u een account aanmaken op de website: https://www.managementenconsulting.nl/registreren. Laat het ons ook even weten als u dit doet.

Vervolgens zullen wij een Opleidingen-pagina voor u aanmaken zodat u uw aanbod kenbaar kunt maken. Ook als u al wel geregistreerd bent, verzoeken we u om uw gegevens zo snel mogelijk bij te werken, zodat de informatie in het tijdschrift straks up-to-date is. We stellen het op prijs indien ons laat weten wanneer u de informatie heeft bijgewerkt.

U kunt uw opleiding ook online promoten op https://www.managementenconsulting.nl/opleidingen/.

Natuurlijk is het ook mogelijk om opleidingen meer zichtbaarheid geven in het blad, kijk voor meer informatie op https://www.managementenconsulting.nl/adverteren.