• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Ordina wint award beste ICT-dienstverlener
Nieuws

Ordina wint award beste ICT-dienstverlener

Ordina wint award beste ICT-dienstverlener

10 november 2014 - Ordina heeft afgelopen donderdag de Computable Award voor beste ICT-dienstverlener van het jaar 2014 gewonnen. Het bureau was genomineerd vanwege de ingebruikname van de nieuwe gemeenschappelijke meldkamer van de politie, brandweer en ambulance in Den Haag.

Ordina wint award beste ICT-dienstverlener

Tijdens het project was Ordina verantwoordelijk voor de bouw van de ICT-infrastructuur en de implementatie van de volledige werkplekvirtualisatie. De vakjury was met name onder de indruk van de innovatieve aanpak en het feit dat Ordina de stakeholders tijdens het project op één lijn wist te houden.

Stéphan Breedveld, CEO Ordina, is trots op het winnen van de award. "Dit is fantastisch nieuws voor Ordina. Onze felicitaties gaan uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan dit project. Het is een goed voorbeeld hoe wij ons motto 'ICT, maar dan voor mensen' in de praktijk willen brengen. In een meldkamer mag de techniek je niet in de steek laten en moet de gebruiker goed zijn werk kunnen doen, zonder dat ICT een belemmerende factor is."