Home / Nieuws / Algemeen / Overtuig met presenteren (begint volgende week)
Nieuws

Overtuig met presenteren (begint volgende week)

Overtuig met presenteren (begint volgende week)

29 januari 2019 - Beter presenteren met een storyboard en pakkende slides.

Overtuig met presenteren (begint volgende week)

14, 21  en 28 mei 2019

19.00 tot 22.00 uur

Het geven van presentaties is dagelijkse kost voor veel mensen in organisaties. De juiste voorbereiding is daarbij essentieel. Je hebt immers maar één moment om het goed te doen… In drie stappen leer je hoe je een ijzersterk verhaal houdt: componeer je verhaal, maak pakkende slides en overtuig. Je eindproduct is een eigen presentatie. Tot 6 maanden na afloop van de training kun je bij ons terecht met al je vragen over je storyboard of je presentatie zelf.

Module 1: Je presentatie organiseren

Bij het voorbereiden van je presentatie is het voor velen lastig om grip te krijgen op de grote hoeveelheid gegevens en ideeën in je hoofd. De oplossing is dan om die ideeën te organiseren in een storyboard. Vervolgens onderbouw je je boodschap met heldere verhaallijnen. Zo beperk je de tijd die je aan je presentatie besteed en maak je die een stuk doeltreffender.

Module 2: Je presentatie omzetten in slides

De tweede module staat in het teken van het omzetten van je storyboard in slides. Je maakt kennis met de verschillende presentatie-programma’s en leert hoe je je verhaallijn naar een presentatiestructuur om kunt werken. Je krijgt tips hoe je je verhaal het beste kunt visualiseren en hoe je je slides simpel en overzichtelijk houdt.

Module 3: Overtuig met je presentatie

De laatste module staat in het teken van jou als presentator. Je leert hoe je je het beste kunt voorbereiden om je verhaal met flair en op een overtuigende manier voor het voetlicht kunt brengen. Hoe je jezelf kunt blijven en tegelijkertijd je rol speelt. En hoe je tot de optimale spanningsboog in je verhaal komt, en en je publiek op het puntje van zijn stoel laat zitten.

Docenten

Floris de Monchy is werkzaam als communicatietrainer en –adviseur en auteur van Een ijzersterk verhaal. Hij heeft duizenden managers, professionals en consultants geleerd hoe ze hun verhalen zó kunnen opzetten dat ze makkelijk te begrijpen zijn en zelfs het meest kritische publiek overtuigen. Hij werkt voor vele opdrachtgevers, waaronder KPN, PostNL, DCE Consultants en VODW Marketing.

Yolanda Bakker is partner bij De Monchy & Bakker en werkte als adviseur en interim-leidinggevende. In de afgelopen jaren begeleidde zij talloze mensen in grote en kleine organisaties naar succesvolle presentaties. Ze werkt voor onder andere TenneT, KPN, De Nederlandsche Bank, Meijburg & Co, Altran, Stichting MOVE, het Amsterdams Buurvrouwencontact en ABC-onderwijsadviseurs.

 

 

Drie trainingen (maar eentje volgen kan ook)

Deze training is één van de drie trainingen uit een programma samengesteld door M&C en de OOA. De trainingen vinden plaats in de avonduren van 19.0  uur tot 22.00 uur en zijn voor adviseurs en interim-managers. OOA-leden krijgen 25% korting. De trainingen vullen elkaar aan, maar kunnen ook goed los van elkaar worden gevolgd. Deelnemers aan alle drie de trainingen krijgen een extra korting van 25%.

✔  Sneller en doeltreffender schrijven

✔  Presenteren aan de hand van een storyboard

✔  Tekenend overtuigen, een nieuwe wijze van zakelijk communiceren

✔  7 blauwe PE punten

DATA & KOSTEN

1. Overtuig met schrijven: 2, 9 en 16 april 2019, € 799 (OOA-prijs: € 599) 3 blauwe PE-punten

2. Overtuig met presenteren: 14, 21  en 28 mei 2019, € 799 (OOA-prijs: € 599) 3 blauwe PE-punten

3. Overtuig met tekenen: 11 en 18 juni 2019, € 599 (OOA-prijs: € 449) 2 blauwe PE-punten

Afname van drie trainingen: €  1.647 (OOA-prijs: € 1.235) 7 blauwe PE-punten

 

Vragen? M&C is een uitgave van Mediawerf Uitgevers, www.mediawerf.nl. Bel met Marjolijn Voogel 06-20604421 of e-mail naar marjolijn@mediawerf.nl