Home / Nieuws / Algemeen / Overtuig met tekenen
Nieuws

Overtuig met tekenen

Overtuig met tekenen

25 januari 2019 - Dé nieuwe manier van zakelijk communiceren.

Overtuig met tekenen

11 en 18 juni 2019

19.00 tot 22.00 uur

 

Mensen zijn visueel ingesteld. Visualiseren kan dan helpen, om ingewikkelde ideeën over te brengen. Je leert visualisaties te maken die prikkelen en overtuigen en visuele denk- en storytelling technieken toe te passen. Je werkt toe naar een eigen getekend beeldverhaal.

Module 1: Basisingrediënten van je beeldtaal

In de eerste module maak je – al tekenend – kennis met de basisingrediënten van het tekenen. Je leert om met eenvoudige vormen, lijnen en symbolen een eigen beeldtaal te ontwikkelen. Je verkent de mogelijkheden van tekenen en bouwt zo je creatieve zelfvertrouwen op. Aan het eind van de avond weet je hoe je abstracte ideeën omzet in beeld.

Module 2: Eigen ontwerp

Nu ga je aan de slag met het eigen onderwerp. Stapsgewijs breng je structuur aan,  en combineer je beelden tot een groter geheel. Aan het einde van de avond heb je een getekende versie van jouw eigen case. Denk aan een praatplaat, sketchnotes,  infographic, visiebord of routekaart. Je leert je tekening gemakkelijk digitaliseren en op een aantrekkelijke manier met anderen te delen.

Docent

Sanne Slopsema is trainer en visueel consultant bij De Monchy & Bakker. Ze helpt klanten met het maken van overtuigende verhalen waarin beeld en boodschap elkaar versterken. Eerder werkte ze als conceptontwikkelaar aan visuele verhalen in de vorm van presentaties, animaties en websites. Dat deed ze voor opdrachtgevers als De Friesland zorgverzekeraar, Allianz Global Assistance, Olympia uitzendbureau en het Trimbos Instituut.

Drie trainingen (maar eentje volgen kan ook)

Deze training is één van de drie trainingen uit een programma samengesteld door M&C en de OOA. De trainingen vinden plaats in de avonduren van 19.0  uur tot 22.00 uur en zijn voor adviseurs en interim-managers. OOA-leden krijgen 25% korting. De trainingen vullen elkaar aan, maar kunnen ook goed los van elkaar worden gevolgd. Deelnemers aan alle drie de trainingen krijgen een extra korting van 25%.

✔  Sneller en doeltreffender schrijven

✔  Presenteren aan de hand van een storyboard

✔  Tekenend overtuigen, een nieuwe wijze van zakelijk communiceren

✔  7 blauwe PE punten

DATA & KOSTEN

1. Overtuig met schrijven: 2, 9 en 16 april 2019, € 799 (OOA-prijs: € 599) 3 blauwe PE-punten

2. Overtuig met presenteren: 14, 21  en 28 mei 2019, € 799 (OOA-prijs: € 599) 3 blauwe PE-punten

3. Overtuig met tekenen: 11 en 18 juni 2019, € 599 (OOA-prijs: € 449) 2 blauwe PE-punten

Afname van drie trainingen: €  1.647 (OOA-prijs: € 1.235) 7 blauwe PE-punten

 

Vragen? M&C is een uitgave van Mediawerf Uitgevers, www.mediawerf.nl. Bel met Marjolijn Voogel 06-20604421 of e-mail naar marjolijn@mediawerf.nl