• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Pauwels Consulting doet tweede overname op Nederlandse markt
Nieuws

Pauwels Consulting doet tweede overname op Nederlandse markt

Pauwels Consulting doet tweede overname op Nederlandse markt

05 maart 2020 - Het Belgische IT-adviesbureau Pauwels Consulting neemt opnieuw een Nederlands bedrijf over. Na IT-detacheerder Developers.nl voegt het bedrijf nu Bruggenbouwers toe aan het portfolio.

Pauwels Consulting doet tweede overname op Nederlandse markt

Bruggenbouwers is een Nederlands detacheringsbedrijf, dat zich richt op projecten binnen de civiele techniek en infrastructuur. Het bedrijf bestaat sinds 2011 en telt ruim 100 professionals. Bruggenbouwers is zowel in Nederland als in België actief. “We zijn heel tevreden dat Bruggenbouwers deel uitmaakt van de Pauwels Consulting-familie. Op deze manier vergroten we de nabijheid tot onze Nederlandse klanten en creëren we mooie mogelijkheden voor talent”, zegt Pauwels-directeur Bert Pauwels.

Hoger niveau

Pauwels Consulting neemt de dienstverlening en alle medewerkers over van Bruggenbouwers. Oprichters Marc Heijens en Patrick en Sander Bochem blijven aan de detacheerder verbonden om de transitie te begeleiden. Heijens is enthousiast over de overname. “Met de slagkracht en kennis van Pauwels Consulting kunnen we Bruggenbouwers ongetwijfeld naar een hoger niveau tillen.”

Strategie

Eerder dit jaar nam Pauwels Consulting ook al IT-bedrijf Developers.nl over. De overnames passen binnen de ‘buy-and-build’-strategie van het bedrijf om op Europees niveau en ook in Nederland voet aan de grond te krijgen.