• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Ricardo Semler spreker op International Consultancy Conference
Nieuws

Ricardo Semler spreker op International Consultancy Conference

Ricardo Semler spreker op International Consultancy Conference

16 juli 2015 - De Braziliaanse topondernemer Ricardo Semler komt in september naar Nederland voor de International Consultancy Conference 2015. Tijdens deze conferentie, die 22 en 23 plaatsvindt, zal Semler zijn visie geven op de invloed van technologische en sociale innovaties op de veranderende arbeidsverhoudingen.

Ricardo Semler spreker op International Consultancy Conference

Semler transformeerde op jonge leeftijd zijn vaders bedrijf Semco radicaal en bouwde het uit tot een succesvol zakenimperium op basis van zijn revolutionaire ideeën over democratische bedrijfsvoering. Zo mogen zijn werknemers hun eigen werktijden, baas en salaris bepalen. Na het succes van vorig jaar, toen Semler zijn inmiddels bekende Semco-stijl bedrijfsaanpak in Nederland uiteenzette aan een paar honderd ondernemers, gaat hij nu in op zijn visie en bedrijfsvoering voor de komende jaren voor een gehoor van management consultants.

Keynote sprekers over innovatie

De conferentie wordt georganiseerd door de Raad van Organisatie Adviesbureaus (ROA) en de beroepsvereniging voor organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa). Ooa-voorzitter Jan Willem Kradolfer: “Wij zijn ontzettend trots en blij dat wij tijdens ons 75-jarig jubileumfeest Ricardo Semler kunnen verwelkomen op ons congres. De kers op de taart van het toch al bijzonder uitgebreide programma.” 

Tijdens de International Consultancy Conference 2015 worden de deelnemers in twee dagen meegenomen door innovatie in consultancy. Technologische en sociale innovatie zijn de speerpunten. “Het programma is heel gevarieerd. Er zijn diverse workshops, masterclasses, lezingen en bedrijfsbezoeken”, vertelt ROA-bestuurslid Aloys van Balen. “Bovendien zijn we zeer content met keynotesprekers als Fons Trompenaars, Prinses Laurentien en Fiona Czerniawska.”