• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Rubriek Drucker: Frank Janssen over Frankwatching
Nieuws

Rubriek Drucker: Frank Janssen over Frankwatching

Rubriek Drucker: Frank Janssen over Frankwatching

06 september 2017 - Voor ieder nummer spreken we een auteur van een managementboek. Dit keer geen auteur van een boek, maar van honderden online verschenen artikelen: Frank Janssen, oprichter en auteur van Frankwatching.

Rubriek Drucker: Frank Janssen over FrankwatchingDoor Dick van Ginkel

Dit is een preview van de rubriek Drucker, lees het volledige artikel in M&C nummer 3 2017!

 

Maak kennis met Frank Janssen, grondlegger van Frankwatching (www.frankwatching.com), een van de beste Nederlandse online communities over marketing, communicatie, sociale media en tech. Mij wacht een ontmoeting met iemand voor wie het ontsluiten van informatie een tweede natuur is en die de mogelijkheden van technologische ontwikkelingen op tijd heeft gezien en daarom maximaal heeft kunnen benutten. Janssen is een blogger van het eerste uur die meerdere keren genomineerd is voor Trendwatcher of the Year en in 2010 genoemd werd in het rijtje van dertig meest invloedrijke Nederlanders online.

Plezier

Ik spreek Janssen in Utrecht bij de Jaarbeurs Innovation Mile (JIM), een nieuwe innovatiehub en co-working space op de 6e verdieping van het Beatrixgebouw. Janssen is een zacht pratende - van origine – Limburger uit Panningen. Hij is 56 jaar oud (maar dat zou je hem niet geven), lacht regelmatig ingehouden en straalt veel pret uit. Hier zit iemand die plezier heeft in zijn leven en zijn werk; iemand die zijn draai heeft gevonden. Janssen heeft bedrijfseconomie gestudeerd en daarna - totdat hij Frankwatching oprichtte - bij Post- NL gewerkt. Hij startte als zaterdagbezorger en eindigde als manager Intranet en Internet. Hij spreekt over PostNL als een bedrijf waar hij alle mogelijkheden heeft gekregen om te pionieren en experimenteren.
(...)