• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / &samhoud hoogst genoteerde adviesfirma in MT1000
Nieuws

&samhoud hoogst genoteerde adviesfirma in MT1000

&samhoud hoogst genoteerde adviesfirma in MT1000

12 december 2019 - Businessmagazine MT heeft de jaarlijkse ranglijst MT1000 gepubliceerd. In de top van de ranglijst geen adviesbureaus, maar in de diverse subcategorieën staan wel diverse consultancy’s genoteerd.

&samhoud hoogst genoteerde adviesfirma in MT1000

De ranglijst wordt samengesteld door Management Team, op basis van de kwaliteit en de populariteit van zakelijke dienstverleners. Salesadvies- en trainingsbureau Sales Improvement Group voert de lijst aan, gevolgd door executive searchbureau The Executive Network, hostingsbedrijf TransIP, online betaalmethode iDeal en universiteit Nyenrode. Adviesbureau &samhoud is het eerste adviesbureau in de lijst op plek 129.

Adviesbureaus

De hoge notering levert &samhoud ook de eerste plaats op in de categorie strategieadvies, gevolgd door Deloitte en Simon-Kucher & Partners. De eerste plek in het segment organisatieadvies is voor PNO Consultants. Berenschot en Voogt Pijl & Partners staan op stek twee en drie. Twynstra Gudde Interim Management levert een uitstekende prestatie in de categorie Interim Management. Het bureau houdt daar Yacht en Bisnez Management achter zich.

Verschuivingen

De resultaten van het onderzoek van MT laten flinke verschuivingen zien. &samhoud stond toen nog als eerste genoteerd in de categorie organisatieadvies. Simon-Kucher topte de lijst in de sector strategieadvies en Twynstra Gudde was de runner-up bij Interim Management, achter Yacht.