• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Schouten Global en CrossKnowledge gaan wereldwijd partnership aan
Nieuws

Schouten Global en CrossKnowledge gaan wereldwijd partnership aan

Schouten Global en CrossKnowledge gaan wereldwijd partnership aan

07 juli 2015 - Schouten Global en CrossKnowledge, actief in online leeroplossingen op het gebied van management en leiderschap, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Het partnership zorgt ervoor dat Schouten Global en CrossKnowledge gezamenlijk geïntegreerde leertrajecten kunnen aanbieden aan klanten wereldwijd.

Schouten Global en CrossKnowledge gaan wereldwijd partnership aan

Met de samenwerking bieden Schouten Global en CrossKnowledge een uitgebreider en hoogwaardiger aanbod voor wereldwijde klanten op het gebied van blended learning, stellen beide partijen. Door de gezamenlijke propositie vergroten de organisaties hun internationale netwerk van klanten, universiteiten en opleiders.        

Stephan Atsou , director CrossKnowledge Continental Europe: ‘CrossKnowledge is erg trots op de strategische wereldwijde samenwerking met Schouten Global. Door de combinatie van de sterke punten van beide partijen , zijn we in staat om onze klanten op wereldwijde schaal te bedienen met state of the art blended leren oplossingen in Management & Leiderschap ontwikkeling.’ Ook Ernest Hoen, verantwoordelijk voor business development Learning Solutions bij Schouten Global, stelt ‘zeer verheugd’ te zijn over de samenwerking met CrossKnowledge.