• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Schrijf je nu in voor de succesvolle presentatietrainingen
Nieuws

Schrijf je nu in voor de succesvolle presentatietrainingen

Schrijf je nu in voor de succesvolle presentatietrainingen

06 september 2019 - Dit najaar gaan de succesvolle trainingen Overtuig met… weer van start. Op verschillende data worden cursussen aangeboden over presenteren, schrijven en tekenen. Schrijf je nu in voor de presentatietrainingen, want vol = vol.

Schrijf je nu in voor de succesvolle presentatietrainingen

 

‘If you can’t tell it, you can’t sell it!’ is een bekend motto. Vertellen is vaak niet het probleem. Niet zelden geldt dat wél voor de overtuigingskracht van een verhaal. Kennis van de juiste technieken zijn daarbij cruciaal. Voor de consultant die zijn of haar verhaal sterker wil maken, biedt M&C, platform voor organisatieprofessionals in samenwerking met de OOA drie trainingen: Overtuig met schrijven, Overtuig met presenteren en: Overtuig met tekenen.

Training Overtuig met schrijven

Hoe bereid je het schrijven van een artikel of boek voor? En hoe krijg je aandacht voor je betoog? In drie stappen leer je je lezers in te nemen voor jouw schriftelijk betoog. Je werkt toe naar een zelf gekozen eindproduct: een persbericht, artikel, rapport of misschien zelfs wel een hoofdstuk van je boek. Deze cursus wordt georganiseerd op 23, 30 september en 7 oktober.

Training Overtuig met presenteren

Het geven van presentaties is dagelijkse kost voor veel mensen in organisaties. De juiste voorbereiding is daarbij essentieel. Je hebt immers maar één moment om het goed te doen… In drie stappen leer je hoe je een ijzersterk verhaal houdt: componeer je verhaal, maak pakkende slides en overtuig. Je eindproduct is een eigen presentatie. Tot 6 maanden na a­floop van de training kun je bij ons terecht met al je vragen over je storyboard of je presentatie zelf. De presentatietrainingen worden aangeboden op 28 oktober en  4, 11 november.

Training Overtuig met tekenen

Mensen zijn visueel ingesteld. Tekenen kan dan helpen, om ingewikkelde ideeën over te brengen. Je leert visualisaties te maken die prikkelen en overtuigen en je ontdekt hoe je met visuele storytelling technieken anderen makkelijker betrekt in je verhaal. Je werkt toe naar een eigen getekend beeldverhaal dat je live kan tekenen. De cursus tekenen voor adviseurs vindt plaats op 28 oktober en 4, 11 november 2019.

Informatie en opgeven

Alle trainingen worden gegeven in Het Springhuys in Utrecht. Bekijk voor meer informatie de brochure.