• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / SeederDeBoer-dochter Hieroo geeft obligaties uit
Nieuws

SeederDeBoer-dochter Hieroo geeft obligaties uit

SeederDeBoer-dochter Hieroo geeft obligaties uit

13 november 2019 - Hieroo, een dochteronderneming van SeederDeBoer, gaat naar de beurs. Het voornemen is om in de komende jaren meerdere obligatieleningen uit te geven via online beursplatform Nxchange.

SeederDeBoer-dochter Hieroo geeft obligaties uit

Met de uit te geven obligaties wil Hieroo in eerste instantie 400.000 euro ophalen. Met dat geld worden in Rotterdam opleidingstrajecten gefinancierd. Als deze trajecten succesvol verlopen wil Hieroo de komende jaren meer obligatieleningen uitgeven. Jurgen Schut, oprichter en directeur van Hieroo, ziet de investering in Hieroo ook als een investering in Rotterdam. “Behoud van talent voor een stad en samen met deze Talenten werken aan een beter Rotterdam van morgen, dat is waar Hieroo voor staat. Talenten gaan niet alleen aan de slag binnen Rotterdamse organisaties, maar houden zich ook bezig met sociale innovatie voor de stad.”

Social enterprise

Hieroo is het bureau waarin moederbedrijf SeederDeBoer talenten klaarstoomt voor het adviesvak. De adviseurs, die een tweejarig traineeship en een opleiding bij Sioo volgen, voeren projecten en consultancy-opdrachten uit voor organisaties in alle sectoren in Rotterdam. Als zogenaamde social enterprise besteedt Hieroo een deel van de winst en tijd aan opdrachten met een sociaal karakter.

Vooralsnog is Hieroo naast Rotterdam ook actief in Amsterdam en Twente, maar het bedrijf heeft de ambitie om in alle steden met een HBO- of universiteitsinstelling aanwezig te zijn.