Home / Nieuws / Algemeen / Sia Partners gaat samen met Dicitas Consulting
Nieuws

Sia Partners gaat samen met Dicitas Consulting

Sia Partners gaat samen met Dicitas Consulting

11 oktober 2018 - Adviesbureau Dicitas Consulting gaat samen met het van oorsprong Franse Sia Partners. Dicitas Consulting wordt volledig geïntegreerd in Sia Partners, dat hiermee verder bouwt aan de groeistrategie in de Benelux.

Sia Partners gaat samen met Dicitas Consulting

Door de samenvoeging groeit Sia Partners Nederland naar zo’n veertig partners en adviseurs. Naar eigen zeggen is het kantoor een van de snelst groeiende adviesbureaus van het land. Ook de portefeuille van Dicitas wordt overgenomen, waardoor Sia Partners naast financiële diensten en advies over energie, nu ook diensten aanbiedt op het vlak van consumentengoederen, retail, transport, industrie, media en telecom.

Dicitas-oprichter Martin Hermsen blijft als partner actief en gaat binnen Sia Partners de Marketing en Customer Experience-praktijk verder uitbouwen. Hij was eerst partner bij adviesbureaus BearingPoint en Accenture. Daarvoor had hij diverse leidinggevende functies bij Deloitte en Capgemini. In 2014 begon hij Dicitas Consulting. Een overnamesom is niet bekendgemaakt. In de komende maanden worden beide organisaties geïntegreerd en het dienstenaanbod gestroomlijnd.