• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Simon-Kucher en &Samhoud winnaars in nieuwe MT1000
Nieuws

Simon-Kucher en &Samhoud winnaars in nieuwe MT1000

Simon-Kucher en &Samhoud winnaars in nieuwe MT1000

13 december 2018 - In de nieuwste editie van de MT1000, de ranglijst met de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland, zijn adviesbureaus dun gezaaid in de top. Wel voeren consultancy’s Simon-Kucher & Partners en &samhoud afzonderlijke categorieën aan.

Simon-Kucher en &Samhoud winnaars in nieuwe MT1000

In de categorie strategieadvies bezet Simon-Kucher de eerste plaats, voor Atos Consulting, Deloitte, Ecorys en KPMG Advisory. Managing partner Onno Oldeman van Simon-Kucher is in zijn nopjes met de uitverkiezing. “We beschouwen deze nummer één positie als een bevestiging van onze sterke groei in de afgelopen jaren, maar bovenal als een groot compliment van onze klanten”.

Adviesbureau &samhoud pakt de nummer 1-positie in de categorie organisatieadvies. Het kantoor blijft Deloitte, Berenschot, BMC Advies en PwC Advisory voor. De algemene ranglijst wordt aangevoerd door search- en interimmanagementbureau The Executive Company, voor iDeal en ING Private Banking. De ranglijst van Management Team wordt jaarlijks opgesteld na onderzoek door het Erasmus Centre for Business Innovation. Binnen 57 verschillende categorieën werden bijna 4.500 zakelijke beslissers gevraagd naar hun ervaringen met ruim 2000 bedrijven in de afgelopen drie jaar.