Home / Nieuws / Algemeen / TG verzamelt veranderkennis
Nieuws

TG verzamelt veranderkennis

TG verzamelt veranderkennis

16 april 2015 - Twynstra Gudde roept iedereen met een interessante werkvorm, oefening, case of andere praktische tool op het gebied van verandering mee te werken aan het werkboek ‘Werken met Leren Veranderen’.

TG verzamelt veranderkennis

‘Leren Veranderen’ is het handboek van Léon de Caluwé en Hans Vermaak. Het is een bestseller op het gebied van veranderkunde in Nederland en wordt gebruikt door managers, adviseurs en andere veranderaars, en is een vast onderdeel in tientallen opleidingen. Er wordt nu gewerkt aan een aanvullend werkboek ‘Werken met Leren Veranderen’.

De redactieleden van het werkboek, bestaande uit Hanna Boersema-Vermeer (adviseur organisatieontwikkeling Twynstra Gudde), Gertjan de Groot (docent Verandermanagement Hogeschool van Amsterdam), Léon de Caluwé (mede-auteur ‘Leren Veranderen’ en partner Twynstra Gudde), en Hans Vermaak (adviseur, docent en onderzoeker) verzamelen materiaal dat u als veranderaar of u als docent over veranderen helpt om het gedachtegoed toe te passen of anderen te helpen zich te ontwikkelen in het vak veranderkunde. Het werkboek biedt materiaal, werkvormen en korte theorieën voor docenten en veranderaars in de praktijk.

Werk mee!

Iedereen die een mooie werkvorm, oefening, case, reflectie, inspirerend verhaal of een interessante theorie heeft kan meewerken aan dit werkboek. U kunt uzelf aanmelden voor een gratis account op de online werkomgeving waarmee u uw bijdrage kunt insturen. De redactie beoordeelt de bijdragen. Als deze geplaatst wordt, krijgt u ook toegang tot de werkvormen van andere co-creators.

De materialen die u kunt bijdragen zijn hulpmiddelen voor docenten en veranderaars om het gedachtegoed van Leren Veranderen toe te passen of over te dragen aan anderen. Het boek Leren Veranderen zelf staat centraal en is de spil. De materialen zijn geen vervangers voor het boek, wel een aanvulling en verrijking.

Meer informatie: naar de site van Twynstra Gudde.