Home / Nieuws / Algemeen / Tien nominaties voor ICT-dienstverlener van het Jaar
Nieuws

Tien nominaties voor ICT-dienstverlener van het Jaar

Tien nominaties voor ICT-dienstverlener van het Jaar

16 juni 2017 - Ict-vakblad Computable heeft tien ict-dienstverleners genomineerd voor de Computable Awards 2017. Het gaat om Atos, CGI, Deloitte, IBM, Incentro, Motion10, PQR, Promax, QNH Consulting en Thales. De winnaar wordt bekendgemaakt op 31 oktober.

Tien nominaties voor ICT-dienstverlener van het Jaar

Computable reikt in 2017 voor de twaalfde keer op rij de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Computable ontving in totaal 54 voordrachten. De jury heeft de top tien bepaald. Vanaf 4 juli mag het publiek stemmen. Het publiek bepaalt voor vijftig procent wie de winnaar is.

Jury
Er werd gevraagd om een beschrijving van het bedrijf, het onderscheidende vermogen van de leverancier, het onderscheidende vermogen van het product en wat het bedrijf bijzonder maakt volgens de inzender. In de jury zitten Jeroen Aris (Teva Pharmaceuticals), Fred Bons (KWD Resultaatmanagement), Dion Kotteman (zelfstandig adviseur en oud-Rijks-cio), Geke Rosier (RightBrains), Reza Sarshar (TIGIT), Bernard Vuijk (Driven4success) en Alexander Wijninga (Watermelon).

Winnaar 2015 en 2016
De award voor ICT-dienstverlener van het Jaar werd vorig jaar én het jaar daarvoor gewonnen door CGI. De jury roemde CGI vanwege het CGI Spark Innovation Center, een inspirerende omgeving op het hoofdkantoor in Rotterdam, waarin CGI haar bezoekers de technologische mogelijkheden van de toekomst laat ervaren. Daarnaast onderscheidt CGI zich volgens de jury door haar wervingsbeleid en de langdurige relatie op het gebied van applicatie-management met verzekeringsmaatschappij OHRA.

Lees hier meer over de onderbouwing van de jury per nominatie.