• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / Twynstra Gudde neemt nieuw kantoor in gebruik
Nieuws

Twynstra Gudde neemt nieuw kantoor in gebruik

Twynstra Gudde neemt nieuw kantoor in gebruik

14 oktober 2019 - Twynstra Gudde verhuist deze maand naar een nieuw kantoor in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Het nieuwe kantoor is speciaal ingericht op de flexibiliteit van de adviseurs.

Twynstra Gudde neemt nieuw kantoor in gebruik

In het nieuwe kantoor huurt Twynstra Gudde geen ruimte, maar betaalt het een vast bedrag voor werkruimte inclusief alle diensten en services. De adviseurs van Twynstra Gudde zijn van maandag tot en met donderdag vaak bij klanten, op vrijdag zijn ze op kantoor. Daarom heeft het bureau op die dag extra werkplekken en vergaderruimten tot haar beschikking. Op de andere dagen is er ruimte voor de verhuur aan flexwerkers. Directievoorzitter Micky Adriaansens: “Ons nieuwe kantoor voorziet in onze behoefte om een plek te creëren waar samenwerking, kennisdeling en overleg tussen verschillende partijen tot stand komt.”

Bij de bouw en het gebruik van het nieuwe kantoor is duurzaamheid belangrijk geweest, zegt Adriaansens. “Duurzaamheid is integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Het is voor ons dus belangrijk dat dit ook terugkomt in ons kantoor. Met de verhuizing naar het nieuwe kantoor verkleinen wij onze footprint aanzienlijk.” Zo is het gebouw energieneutraal en wordt stroom afgenomen van de biomassacentrale in de wijk en zonnepanelen.

Kijk hier naar een timelapse van de bouw van het nieuwe Twynstra Gudde-kantoor:

Beeld: Timelapse De Nieuwe Stad