Home / Nieuws / Algemeen / Uitnodiging: Kom naar de boekpresentatie van Foute Besluiten
Nieuws

Uitnodiging: Kom naar de boekpresentatie van Foute Besluiten

Uitnodiging: Kom naar de boekpresentatie van Foute Besluiten

22 februari 2019 - Wim van Hennekeler onderzoekt in zijn nieuwe boek het fenomeen foute besluiten. Donderdag 14 maart organiseert Mediawerf Uitgevers de boekpresentatie van Foute Besluiten: een interactieve bijeenkomst over besluiten die bedrijven en maatschappelijke organisaties nemen. Lezers van M&C zijn van harte uitgenodigd.

Uitnodiging: Kom naar de boekpresentatie van Foute Besluiten

Foute Besluiten is een zoektocht naar de patronen en oorzaken van foute besluiten en hoe je die kunt ondervangen. Op donderdagmiddag 14 maart wordt het boek officieel gepresenteerd in Amsterdam bij Boekhandel Scheltema. Wim van Hennekeler introduceert zijn boek en gaat dieper in op de patronen en oorzaken die ten grondslag liggen aan het nemen van foute besluiten en leerpunten om goede beslissingen te nemen. Lezers van M&C zijn van harte welkom, aan de middag zijn geen kosten verbonden. Graag aanmelden bij Klazinus Lagerwerf, klazinus@mediawerf.nl.

Programma

16.30 uur ​​Ontvangst op de vierde verdieping aan het Rokin

16.55 uur​​ - Welkom door Klazinus Lagerwerf, Mediawerf Uitgevers

17.00 uur - Over besluitvorming; Wim van Hennekeler introduceert zijn boek.

Hoe worden beslissingen genomen? Wim van Hennekeler heeft dit onderzocht. In zijn boek Foute Besluiten gaat hij dieper in op de patronen en oorzaken die ten grondslag liggen aan het nemen van foute besluiten en leerpunten om goede beslissingen te nemen.

17.30 uur ​​- Reactie van Paul Smilde, ex-Philips, oprichter van Transform2Eden.

Paul Smilde heeft ruim 20 jaar bij Philips grote transformaties geleid in verkoop en logistiek. In zijn bedrijf Transform2Eden helpt hij leiders om hun organisatie te transformeren tot ‘aardse paradijsjes’.

17.45 uur - Reactie van Siets Bakker, auteur van het boek Rake Vragen

Rake Vragen zijn vragen die beweging brengen. De vraag maakt namelijk iets los wat vast zat. En is daarmee ook belangrijk bij het nemen van besluiten.

18.00 uur​ - Overhandiging van het boek aan Paul en Siets

18.05 uur​​ - Borrel

19.00 uur – Einde