• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Algemeen / ‘Value-based Project Management’ Ooa boek van het jaar
Nieuws

‘Value-based Project Management’ Ooa boek van het jaar

‘Value-based Project Management’ Ooa boek van het jaar

11 juni 2014 - ‘Value-based Project Management’ van Nicoline Mulder is gisteren verkozen tot Ooa Boek van het Jaar 2013. Dat gebeurde tijdens het eerste Boek&Festival van de Orde van Organisatiekundigen en Adviseurs, waar onder andere ook workshops werden gehouden.

‘Value-based Project Management’ Ooa boek van het jaar

De vakjury van zes organisatieadviseurs prees Mulders boek omdat het ‘overtuigend een nieuwe stap in het denken over projectmanagement’ neerzet. Het beste boek over organisatieadvies werd gekozen uit 48 inzendingen. De andere twee genomineerden voor de prijs waren: ‘Zakendoen in de nieuwe economie’ van Marga Hoek en ‘Het et-ceteraprincipe’ van Thijs Homan. Alledrie de boeken zijn volgens de jury een ‘must read’ voor elke adviseur.

Juryvoorzitter Erna Scholtes: “Value-based Project Management is wat ons betreft een echte verrijking van ons vak, omdat het handreikingen biedt voor omgaan met de complexiteit in uiteenlopende situaties. Deze leesbare bewerking van Mulders proefschrift is overtuigend een nieuwe stap in het denken over projectmanagement.”

Mulder zelf was vereerd met de prijs: “Het is een mooie erkenning dat mijn boek gezien wordt als een aanwinst voor onze beroepsgroep.” Uit handen van juryvoorzitter Scholtes ontving ze een beeldje en een cheque ter waarde van € 500,-.