• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Bureaunieuws / Accenture lanceert nieuwe groeiplatforms
Nieuws

Accenture lanceert nieuwe groeiplatforms

Accenture lanceert nieuwe groeiplatforms

04 december 2013 - Accenture lanceert twee nieuwe wereldwijd strategische groeiplatformen: Accenture Digital en Accenture Strategy. Daarmee wil het bedrijf zijn klanten helpen de uitdagingen van dit digitale tijdperk aan te gaan.

Accenture lanceert nieuwe groeiplatforms

De twee platforms, Accenture Digital en Accenture Strategy, brengt de kennis en dienstverlening die Accenture zijn klanten op beide onderwerpen te bieden heeft samen. Accenture Digital integreert de digitale assets, software en services rond digitale marketing, mobiliteit en analytics die klanten moet helpen om de kracht van digitalisering te benutten om te groeien en nieuwe bronnen van waarde te creëren. Met Accenture Strategy doet Accenture hetzelfde op het gebied van strategie, waarbij het vooral gaat om de combinatie van business, technologie en uitvoering en de nieuwe leiderschapsrollen die de positie van bedrijven helpt versterken in met name de groeieconomieën in Azië, Afrika en Latijns Amerika.

Tegelijker met de lancering van de platforms kondigt Accenture de benoeming van een aantal executives aan. Zo wordt Michael Sutcliff chief executive van Accenture Digital, gaat Mark Knickrehm Accenture Strategy leiden en wordt Gianfranco Casati benoemd in de nieuw gecreëerde functie van chief executive groeimarkten. De Nederlander Sander van ’t Noordende zal Casati opvolgen als groep chief executive van de Products Operating Group, die klanten bedient in de lucht-, vracht- en reisservices, automotive, consumentengoederen en -diensten, industriële werktuigen, infrastructuur en transport, life sciences en retail.

Lees meer over Accenture op de bureaupagina.