• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Bureaunieuws / Belgische DUC opent Nederlandse vestiging
Nieuws

Belgische DUC opent Nederlandse vestiging

Belgische DUC opent Nederlandse vestiging

26 januari 2018 - Het Belgische consultancykantoor Duval Union Consulting opent een kantoor in Amsterdam. Het bedrijf is met name actief op het vlak van digitale transformatie.

Belgische DUC opent Nederlandse vestiging

Het nog jonge kantoor, opgericht in 2009, groeit stevig. Tegelijk met de uitbreiding in Nederland werden er ook kantoren geopend in het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Volgens mede-oprichter Jo Caudron is het ook in Nederland tijd voor de aanpak van DUC. “Net als in België zijn er veel Nederlandse organisaties die worstelen met vraagstukken rondom digitale transformatie. Wat speelt er allemaal, welke ontwikkelingen komen er op ons af en hoe moeten wij onze strategie én organisatie daarop inrichten? Het zijn vraagstukken waar wij mee aan de slag gaan.”

Disruptieve toekomst

De Nederlandse vestiging van DUC komt de leiding van Jeroen de Groot, die ambities heeft met het kantoor. “Ik heb er erg veel zin in om de kar te gaan trekken in Nederland en het kantoor uit te laten groeien tot een belangrijke speler in de sector. Het is onze ambitie om zoveel mogelijk organisaties in Nederland, zowel profit als non-profit, te helpen bij het uitstippelen van de juiste stappen richting hun eigen disruptieve toekomst.”