• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Bureaunieuws / BoerCroon en Policy Research Corporation gaan samenwerken
Nieuws

BoerCroon en Policy Research Corporation gaan samenwerken

BoerCroon en Policy Research Corporation gaan samenwerken

07 mei 2014 - Managementadviesbureau BoerCroon is een strategische samenwerking aangegaan met consultancybureau Policy Research Corporation. De bedrijven hebben inmiddels gezamenlijk al een aantal projecten opgepakt en willen samen een breder palet aan diensten kunnen aanbieden binnen het publieke domein.

BoerCroon en Policy Research Corporation gaan samenwerken

Dat hebben de twee bureaus bekend gemaakt. Policy Research en BoerCroon werken beide al jaren voor bestuurders en beslissers in het publieke en private domein. Volgens de bureaus beschikken ze over complementaire expertises, van het uitvoeren van specialistische inhoudelijke analyses tot het managen van complexe processen ‘In de publieke markt gelden over het algemeen strenge aanbestedingsregimes ten aanzien van prijs-kwaliteit-verhouding’, zegt Chris Peeters, directeur/oprichter van Policy Research. ‘De complementariteit en kwaliteit van ons consortium maakt dat klanten ons juist nu blijven benaderen.'

Flexibel

De partijen houden de samenwerking flexibel. ‘We treden op als consortium als we gezamenlijk een betere oplossing aan klanten kunnen bieden dan alleen. Vooral op die thema’s en bij die klanten waar de toegevoegde waarde van de combinatie evident is’, zegt Peter van Grinsven, partner bij BoerCroon.

De samenwerking leent zich volgens de bureaus vooral goed voor opdrachten rond publiek-private samenwerking, transport, logistiek, defensie en veiligheid, jeugdzorg, en infrastructuur. Op dit moment doen beide partijen gezamenlijk een grote opdracht voor het ministerie van I&M rondom de concessie van het hoofdrailnet en werken ze aan initiatieven rondom de decentralisatie van de jeugdzorg.

Meer over BoerCroon leest u op de bureaupagina.