Home / Nieuws / Bureaunieuws / BrandDogs en Adviesbureau de Rijk fuseren
Nieuws

BrandDogs en Adviesbureau de Rijk fuseren

BrandDogs en Adviesbureau de Rijk fuseren

20 juli 2017 - BrandDogs uit Leeuwarden en adviesbureau De Rijk uit Beetsterzwaag zijn gefuseerd. Beide bedrijven werkten al geruime tijd samen en zien steeds meer synergie tussen marketingstrategie en organisatieontwikkeling.

BrandDogs en Adviesbureau de Rijk fuseren

'Wij zien al geruime tijd dat marketingstrategie en reclame veel meer effect hebben als het goed in de organisatie wordt ingebed', aldus Fedde Benedictus van BrandDogs. Adviesbureau De Rijk heeft een ruime ervaring op het gebied van marketingstrategieën, organisatieontwikkeling en detachering. Daarnaast is het bureau veel betrokken bij nieuwe initiatieven en organisatie-ontwikkelingen. 'Wij zien dat een koersverandering of een nieuw initiatief versterkt wordt door goede marketingcampagnes en websites wat weer de expertise is van BrandDogs', aldus Arthur Matien van De Rijk.

Grote speler in Friesland
Met de fusie ontstaat een bedrijf met zeventien medewerkers (waarvan drie aandeelhouders) en vier aangesloten zelfstandige partners. Daarmee wordt het een van de grotere bureaus in Friesland. Beide merken blijven zelfstandig werken onder hun eigen naam. Nieuwe en bestaande klanten zullen synergie ervaren door een bredere dienstverlening vanuit een gezamenlijke filosofie waarbij marketing en de organisatie meer met elkaar verbonden zijn, aldus het persbericht.