Home / Nieuws / Bureaunieuws / Broer en zus starten managementadviesbureau
Nieuws

Broer en zus starten managementadviesbureau

Broer en zus starten managementadviesbureau

26 maart 2018 - Mariëlle Wieman en Ferdinand Wieman zijn per 1 maart gestart met een eigen managementadviesbureau. Met WIEMAN & WIEMAN zetten ze in op onder andere integrale managementvraagstukken.

Broer en zus starten managementadviesbureau

Ook business development, marketing, communicatie en evenementen worden door broer en zus Wieman opgepakt, meldt het bureau op de eigen website. Mariëlle Wieman werkte eerder voor kennis- en innovatieplatform voor de vastgoedexploitatiebranche NEVAP, daarnaast schreef ze het studieboek Vastgoedexploitatie. Ferdinand Wieman was actief bij non-profitorganisatie DGBC – dat gespecialiseerd is in het verduurzamen van gebouwde omgeving – en kennisplatform voor de bouw- en vastgoedsector Duurzaam Gebouwd.

Bloeien vanuit kernwaarden

Ferdinand Wieman: “Ik vind het gaaf om met mijn bedrijfskundige en sociaalwetenschappelijke kennis en ervaring, in te spelen op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en daarmee duurzame win-win-win-situaties te creëren.” Mariëlle Wieman vult aan: “Ik krijg er als bedrijfskundige en verenigingskundige energie van, om organisaties vanuit hun kernwaarden te laten groeien en bloeien. Het is geweldig om dit samen met mijn broer, vanuit ons eigen bedrijf WIEMAN & WIEMAN te gaan doen.”