• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Bureaunieuws / Dagje Sprankelen 2017
Nieuws

Dagje Sprankelen 2017

Dagje Sprankelen 2017

28 april 2017 - SeederDeBoer organiseert elk jaar een evenement voor jonge talenten in organisaties: het Dagje Sprankelen. Het concept is simpel: jonge talenten van SeederDeBoer en andere organisaties komen één dag bij elkaar om de krachten te bundelen bij het uitwerken van een thema. Het doel: je vaardigheden beproeven en verrijken, ervaringen delen, van elkaar leren en inspirerende contacten opdoen.

Dagje Sprankelen 2017

Dit jaar is het thema 'Het bedrijf van je dromen!'. SeederDeBoer vindt het belangrijk dat young professionals hun dromen nastreven. Werken draait immers om méér dan geld verdienen alleen. Van welke aspecten in het leven krijg jij energie? Waarvan word jij blij? En hoe vertaal je dit naar jouw organisatie?

Woensdag 31 mei denk je aan de hand van een dynamisch programma na over welke aspecten jij belangrijk vindt binnen het werkende leven, om zo aan het einde van de dag te komen tot een idee voor jouw droombedrijf! Alle inzichten en ideeën delen wij aan het einde van de dag met elkaar èn de eigen managers. Durf jij je dromen te verkennen?

Heb je interesse om het Dagje Sprankelen op woensdag 31 mei a.s. bij te wonen, stuur een mail naar dagjesprankelen@seederdeboer.nl. Aanmelden kan tot 19 mei 2017. Vol = Vol. Deelname is gratis.