• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Bureaunieuws / GITP stevig in top Incompany 100
Nieuws

GITP stevig in top Incompany 100

GITP stevig in top Incompany 100

26 september 2013 - HRD-adviesbureau GITP geeft in de Incompany 100 dit jaar opnieuw de concurrentie het nakijken in de sector Management en Organisatie. In de sector Human Resources eindigt het bureau als tweede. Bovendien zijn in de tien jaar dat de Incompany 100 bestaat, de scores van GITP nog nooit zo hoog geweest.

GITP stevig in top Incompany 100

Directievoorzitter Hans van der Molen: ‘Het is heel mooi om juist in deze tijd bevestigd te krijgen dat we met dienstverlening, gebaseerd op kwaliteit en innovatie, bij de vragen van onze klanten weten aan te sluiten.’

Net als in 2010, toen GITP eveneens de eerste plek in de sector Management en Organisatie wist te veroveren, waarderen klanten het adviesbureau met de hoogste score ooit. Met een benadering van het vak vanuit HR heeft GITP de afgelopen tien jaar laten zien met scores boven de 7 van vaste waarde te zijn in deze sector. Dit jaar wordt GITP beloond met rapportcijfers rond de 7,5 voor alle vier de categorieën waarop de Incompany 100 elke sector beoordeelt: vakkennis, prijs, service en resultaat. ‘In deze tijd van schaarste draait het om met minder middelen meer kunnen doen. Ook als het om bemensing gaat. Dat maakt duurzaamheid en duurzame inzetbaarheid voor organisaties een belangrijk thema. Vakkennis stelt ons in staat nieuwe assessment- en leervormen te ontwikkelen die onze klanten helpen met minder middelen betere resultaten te boeken. Duurzame inzetbaarheid, risicoreductie en performance management zijn daarbij onze speerpunten.’

Human Resources

Na twee wat mindere jaren komt GITP dit jaar met een 7,33 weer in de top van de sector Human Resources terecht. En net als bij Management en Organisatie met een nieuw persoonlijk record. Het adviesbureau krijgt een 7,5 voor de categorieën ‘prijs’ en ‘service’ (beide: 7,48) en een 7,68 voor ‘betrouwbaarheid’. Daarnaast belonen klanten GITP met een 7,41 voor ‘accuratesse’ en een 7,63 en 7,73 voor de ‘helderheid’ en ‘eerlijkheid’ van de facturering. De dienstverlening van GITP in deze sector focust zich op sterker, relevanter en effectiever acteren op zowel organisatie-, team- als werknemerniveau.

Incompany 100 is een jaarlijks terugkerend onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek onder zakelijke beslissers uitgevoerd door Blauw Research.

Een overzicht van de Incompany100-rapportcijfers van GITP tot nu toe: