Home / Nieuws / Bureaunieuws / Ingenieursbureau AKOS start met interim-managementlabel
Nieuws

Ingenieursbureau AKOS start met interim-managementlabel

Ingenieursbureau AKOS start met interim-managementlabel

22 maart 2018 - Werktuigbouwkundig ingenieursbureau AKOS stapt in het interim-management. Met AKOS Technical Management Group (ATMG) wil het zich specialiseren in de invulling van structurele en interim-managementfuncties binnen techniek en industrie.

Ingenieursbureau AKOS start met interim-managementlabel

Vanuit een stijgende klantvraag naar de invulling van functies op management- en directieniveau, besloot AKOS per 21 maart te starten met het nieuwe label. “De afgelopen jaren hebben we meer dan vijftig managementopdrachten gedaan bij verschillende bedrijven. maar deze dienstverlening past eigenlijk niet goed in de propositie van AKOS als ingenieursbureau”, zegt directeur Wouter van Ree.

 

Logische stap

“In een markt met veel ingenieursbureaus, detacheerders en werving & selectiebureaus onderscheidt AKOS zich door de mensgerichte visie, de focus op techniek en industrie en de unieke combinatie van hoogwaardige diensten”, gaat hij verder. “Met ATMG voegen wij hier het managementniveau aan toe, als logische stap vanuit de vraag van onze klanten. Dit nieuwe label is vanuit groei en bloei ontstaan en willen we kwalitatief en kwantitatief verder ontwikkelen de komende jaren.”