• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Bureaunieuws / Leeuwendaal neemt assessmenttak van Meurs HRM over
Nieuws

Leeuwendaal neemt assessmenttak van Meurs HRM over

Leeuwendaal neemt assessmenttak van Meurs HRM over

22 januari 2014 - Het HR adviesbureau Leeuwendaal neemt de assessment activiteiten van Meurs HRM over. Dat hebben beide bedrijven gemeld in een gezamenlijk persbericht.

Leeuwendaal neemt assessmenttak van Meurs HRM over

‘Door nadrukkelijk te focussen op hun kernkwaliteiten en daarbij nauw met elkaar samen te werken, denken beide organisaties hun dienstverlening verder te kunnen verbeteren,’ schrijven de organisaties in het persbericht. Meurs kiest voor een scherpere focus en gaat zich concentreren op het (door)ontwikkelen van tools en concepten op het gebied van e-assessment, mobiliteit, employability en duurzame inzetbaarheid. Het blijft dat doen onder de naam Meurs HRM.

Onder de naam Meurs Assessments continueert Leeuwendaal de assessmentpraktijk van Meurs. Opdrachtgevers van Meurs Assessments en de opdrachtgevers van Leeuwendaal hebben met deze verbintenis toegang tot de state of the art technologie en de innovatiekracht van Meurs HRM.

Zodra dit voor opdrachtgevers meerwaarde biedt, trekken Meurs HRM, Meurs Assessments en Leeuwendaal samen op. De combinatie staat garant voor een hoogwaardig full service aanbod.

Edward Hermans (directeur Leeuwendaal): ‘Integrale dienstverlening en een multidisciplinaire aanpak is de kern van de bedrijfsfilosofie van Leeuwendaal. Wij geloven heilig in de kruisbestuiving die ontstaat als je de psycholoog laat samenwerken met trainers, juristen, organisatieadviseurs of andere specialisten. Uitbreiding van onze assessmentdienstverlening past naadloos in onze strategie. En mooier dan Meurs vind je het dan niet. De juiste maat én topkwaliteit. Met onze toegang tot de technologie van Meurs HRM kunnen we nu onze assessmentdienstverlening nog beter inzetten in mobiliteitstrajecten.’

Matthijs Verburg (directeur Meurs HRM): ‘Met deze stap scheppen wij voor Meurs HRM de ruimte om te investeren in onze verdere ontwikkeling en om ons geheel toe te leggen op datgene waarin we uitblinken: innovatieve concepten, aansprekende tools en een eigenwijze visie. Ook sluiten we internationale stappen zeker niet uit. In Leeuwendaal zien we een toonaangevende, krachtige kennispartner die ons blijft voeden met praktijkervaringen en actuele thema’s en met wie we intensief samenwerken als dit een meerwaarde heeft voor de opdrachtgever.’