Home / Nieuws / Bureaunieuws / Nauwe samenwerking tussen Bakkenist en Freelanders
Nieuws

Nauwe samenwerking tussen Bakkenist en Freelanders

Nauwe samenwerking tussen Bakkenist en Freelanders

24 april 2018 - Adviesbureau Bakkenist en ICT-netwerkorganisatie Freelanders gaan nauw samenwerken op het gebied van agile werken. De twee bedrijven blijven als zelfstandige organisaties bestaan.

Nauwe samenwerking tussen Bakkenist en Freelanders

Beide kantoren werken veel met het thema agility – organisaties zijn flexibel en werken door middel van kleine, kortlopende projecten. Voor Bakkenist worden opdrachten op het gebied van business agility steeds belangrijker, zegt directeur Lucas van Meer. “Klanten verwachten van ons naast advies rondom de transformatie naar een wendbare organisatie ook dat Bakkenist helpt met de invulling van complete agile teams. In de samenwerking met Freelanders hebben we een vertrouwde partner gevonden om aan die behoefte te voldoen. Het unieke van onze samenwerking is dat Bakkenist en Freelanders complementaire diensten leveren rondom business agility.”

Breder palet

Remi van Zelst, directeur van Freelanders: "Met deze samenwerking zijn wij in staat een breder palet van expertise aan te bieden. Waar Freelanders met name sterk is in het realiseren van ICT-projecten, kan Bakkenist een cruciale rol spelen in het ondersteunen van de achterliggende organisatie, met name als het gaat om het agile gedachtegoed. ICT projecten agile uitvoeren zonder dat de rest van de organisatie niet agile meedenkt is zinloos. Met deze samenwerking worden onze projecten nog succesvoller."