Home / Nieuws / Bureaunieuws / Nieuw: HR Trendcongres 2017
Nieuws

Nieuw: HR Trendcongres 2017

Nieuw: HR Trendcongres 2017

20 april 2017 - Nederland is een nieuw initiatief voor HR-professionals rijker, het HR Trendcongres. Dit congres is gekoppeld aan het grootste onderzoek naar de HR-beleidsthema's in Nederland dat Performa jaarlijks samen met ADP Nederland en Berenschot uitvoert. Het congres vindt plaats op 20 juni.

Nieuw: HR Trendcongres 2017

Tijdens het congres worden deelnemers bijgepraat over de belangrijkste HR-beleidsthema’s van 2017 op basis van het HR-Trendrapport dat op 20 juni 2017 verschijnt. Er zijn sprekers van onder meer adviesbureau Berenschot, HR-specialist Compagnon en dienstverlener ADP Nederland aanwezig en er worden verschillende contactmomenten ingeruimd om met collega's in discussie te gaan en ervaringen uit te wisselen. Deelnemers krijgen het HR-Trendrapport na afloop gratis mee. Het congres is bedoeld voor HR-directeuren, HR-managers en HR-adviseurs. 

Thema’s
De arbeidsmarkt is volop in beweging, met als gevolg dat organisaties weer krapte op de arbeidsmarkt ervaren en de war on talent terug is. Daarbij staan
duurzame inzetbaarheid, de beoordelingscyclus en employer branding hoog op de agenda. HR-managers hebben in het HR Trendonderzoek deze thema’s aangeduid als de belangrijkste voor de komende jaren. 

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.