Home / Nieuws / Bureaunieuws / Qhuba sluit partnerovereenkomst met Erik Dirven
Nieuws

Qhuba sluit partnerovereenkomst met Erik Dirven

Qhuba sluit partnerovereenkomst met Erik Dirven

13 oktober 2017 - Specialist in strategie-executie en digitale transformatie Qhuba heeft een partnerovereenkomst gesloten met Erik Dirven. Samen wil de combinatie inzetten op het begeleiden van verandertrajecten in het kader van digitale transformatie.

Qhuba sluit partnerovereenkomst met Erik Dirven

Erik Dirven is managing partner van Time To Change en heeft ervaring met het begeleiden van verandertrajecten in verschillende sectoren. In 2002 richtte hij Kianga op, voorganger van Time To Change. Hiervoor werkte Dirven bij IBM en Cambridge Technology Partners.

 

Met de nieuwe samenwerking in het vooruitzicht wil Dirven zijn ervaring laten spreken. “In de loop der jaren is mij steeds duidelijker geworden dat niet de inhoud, maar juist de kwaliteit van de sociale interacties bepalend is voor het succesvolle verloop van een digitale transformatie.” Qhuba-directeur Wouter Hasekamp ziet nieuwe kansen voor zijn bedrijf door de combinatie. “Gezamenlijk gaan we voor een integrale aanpak waarin niet alleen Qhuba’s executie van de digitale strategie centraal staat, maar ook de noodzakelijke transformatie via de ‘zachte kant’.”