• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Bureaunieuws / SeederDeBoer gesprekspartner bij Strategie Summit Zorg
Nieuws

SeederDeBoer gesprekspartner bij Strategie Summit Zorg

SeederDeBoer gesprekspartner bij Strategie Summit Zorg

24 september 2014 - Adviesbureau SeederDeBoer is op 30 september en 1 oktober (gespreks)partner bij de Strategie Summit Zorg in Santpoort. Dit is een exclusieve 24-uurs bijeenkomst voor circa 65 zorgbestuurders. Kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken staan centraal.

SeederDeBoer gesprekspartner bij Strategie Summit Zorg

Het thema van deze editie is 'De nieuwe werkelijkheid'. Er wordt ingegaan op transities die op dit moment actueel zijn in de zorg. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld het overhevelen van zorg van AWBZ naar WMO, de decentralisaties, financieringsvraagstukken, de vele fusies en eventueel daaruit voortvloeiende samenwerkingsperikelen. Deze aspecten maken dat de zorgsector zich in een roerige tijd bevindt.

Gesprekspartner
Vanuit SeederDeBoer zijn Jeroen Buma (managing consultant) en Paul van Dinten (partner) gesprekspartner voor de zorgbestuurders. Ook verzorgt het bureau een ronde tafeldiscussie met het thema ‘Van overleven naar richting geven’. Hierbij wordt aandacht gegeven aan de aspecten richting geven, strategie implementatie en het waarborgen van continuïteit.

Meer over SeederDeBoer leest u op de bureaupagina