Home / Nieuws / Bureaunieuws / Twynstra Gudde verhuist naar De Nieuwe Stad
Nieuws

Twynstra Gudde verhuist naar De Nieuwe Stad

Twynstra Gudde verhuist naar De Nieuwe Stad

14 juli 2017 - De Nieuwe Stad is het voormalig Oliemolenkwartier in Amersfoort dat sinds 2013 met behulp van de gemeente een transformatie doormaakt. De ambitie is om een innovatieve microstad te creëren met een mix van functies en aandacht voor verbondenheid, levendigheid en duurzame innovatie.

Twynstra Gudde verhuist naar De Nieuwe Stad

In De Nieuwe Stad zitten kleine en grote bedrijven uit verschillende sectoren. Het heeft een poppodium en verschillende restaurants hebben zich er inmiddels gevestigd. Twynstra Gudde heeft meegeholpen met de ontwikkeling van een nieuw werkconcept binnen De Nieuwe Stad. Er worden geen vierkante meters maar een totaalconcept verhuurd: voor een vast bedrag krijg je een werkplek inclusief alle diensten en services. Twynstra Gudde gaat nu zelf volgens het concept werken. Naar verwachting vindt de verhuizing van Twynstra Gudde in januari 2019 plaats.

Kruisbestuiving
Het is de bedoeling dat bedrijven die zich in De Nieuwe Stad vestigen, gebruik maken van elkaars faciliteiten. 'Wij en vele andere bedrijven hebben de behoefte aan meer verbondenheid met elkaar en met de stad, aan meer ontmoeting en samenwerking', aldus Joost Voerman van Twynstra Gudde. 'Van daaruit ontstaan immers nieuwe dingen. De Nieuwe Stad draagt bij aan nieuwe dynamiek in de organisatie en stimuleert onderlinge samenwerking en synergie. We zijn heel blij met deze duurzame, innovatieve en gezonde huisvesting voor onze werknemers, waarmee we midden in de maatschappij staan.'