• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Bureaunieuws / WagenaarHoes lanceert Academie
Nieuws

WagenaarHoes lanceert Academie

WagenaarHoes lanceert Academie

04 februari 2014 - WagenaarHoes OrganisatieAdvies heeft vandaag de WagenaarHoes Academie gelanceerd. Het organisatieadviesbureau versterkt hiermee zijn eigen adviesactiviteiten door al zijn trainingen en opleidingen te bundelen in een eigen Academie.

WagenaarHoes lanceert Academie

De WagenaarHoes Academie biedt trainingen, opleidingen en ontwikkeltrajecten aan die zijn gericht op de ontwikkeling van organisaties, teams en individuen. Open inschrijving, incompany of co-creatie zitten in het menu. De trainingen worden verzorgd door de eigen adviseurs van WagenaarHoes, aangevuld met gastsprekers en gastdocenten die hun sporen hebben verdiend in de praktijk en in de wetenschap.

De Academie richt zich op bestuurders, leidinggevenden en professionals die werkzaam zijn in bedrijven, overheden en maatschappelijke instellingen. Met de Academie wil WagenaarHoes als ‘partner in verandering’ managers en medewerkers in bedrijfsleven, overheid en maatschappelijk middenveld zodanig toerusten dat ze zelf in staat zijn adviezen te implementeren en verandertrajecten zelfstandig te realiseren.

Eigen praktijk

In de WagenaarHoes Academie staan alle activiteiten in het teken van ontplooiing. Dat doet de Academie door strategievorming, organisatieverbetering en persoonlijke ontwikkeling met elkaar te verbinden. Opleiding en training staan ten dienste van de opgaven van het bedrijf, de overheidsorganisatie of maatschappelijke instelling. Alignment staat centraal, action learning is hierbij de didactische weg. Deelnemers werken real life cases uit, ze ‘prikken als het ware in hun eigen praktijk’. De leeractiviteiten worden gekoppeld aan veranderingen die in organisaties plaatsvinden.

Meer informatie over WagenaarHoes OrganisatieAdvies vindt u op de bureaupagina.