Home / Nieuws / Mensen / Accenture Interactive versterkt het management
Nieuws

Accenture Interactive versterkt het management

Accenture Interactive versterkt het management

29 november 2018 - Accenture-dochter Accenture Interactive versterkt het management met Gijs de Bruin, Martijn van Marle en Peter van Rij. De drie treden per 1 januari 2019 in dienst bij de adviesreus.

Accenture Interactive versterkt het management

Het bedrijf zet al langer stappen op het gebied van digitale marketing en customer experience met Accenture Interactive. Met de aanstelling van Gijs de Bruin als Strategy Director en Martijn van Marle en Peter van Rij als Executive Creative Directors wil de firma het aanbod vervolledigen. Van Marle en Van Rij werkten al eerder samen, ze komen namelijk over van communicatieadviesbureau Ogilvy, daarvoor waren ze aan de slag bij TBWA\NEBOKO.

Stroomversnelling

Ook de Bruin werkt al jarenlang in de creatieve sector en maakt de overstap van marketingbureau Selmore. Eerder werkte hij voor andere bureaus zoals MRM//McCann, TBWA en Publicis. Ook werkte hij in de bankenwereld bij ING, hij spreekt van een logische stap. “De klantervaring is de manifestatie van de merkbelofte geworden. Accenture Interactive is een nieuw soort bureau dat creativiteit mixt met een stevige technologische basis. De ontwikkelingen in de creatieve industrie zijn in een stroomversnelling geraakt en het is voor mij een logische volgende stap om onderdeel te worden van een fundamenteel nieuwe aanpak van experience marketing.”