• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Adrian Ottenhoff versterkt IG&H
Nieuws

Adrian Ottenhoff versterkt IG&H

Adrian Ottenhoff versterkt IG&H

06 juni 2017 - Adrian Ottenhoff is per 1 april bij IG&H in dienst getreden als senior manager. Ottenhoff gaat aan de slag om impact te realiseren op het focusgebied omnichannel retail.

Adrian Ottenhoff versterkt IG&H

Ottenhoff was hiervoor werkzaam bij ING Nederland. Eerst als senior consultant Operational Excellence (Lean Six Sigma) en later als Agile-coach (Scrum/Lean). 'Binnen omnichannel retail staat de klant echt centraal. Aansluiten op verwachtingen van de klant en een goede klantbeleving neerzetten zijn cruciaal', aldus Ottenhoff.

Volgens Ottenhoff is het cruciaal dat moderne retail supply-chains flexibeler, effectiever en efficiënter worden. Het is daarom ook belangrijk om te focussen op beschikbare data, hierdoor kan de klant beter begrepen worden. 'Mijn passie is waarde toe te voegen waarbij ik pragmatisch te werk ga en vanuit samenwerking impact maak', aldus Ottenhoff. IG&H helpt klanten door middel van een prestatiegerichte werkwijze. Met de fit die er bestaat tussen Ottenhoff en ons, ziet IG&H de mogelijkheid om op energieke wijze de klanten succesvol te maken.