• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Anita Weekers sluit aan bij Ontwikkelaarsgilde
Nieuws

Anita Weekers sluit aan bij Ontwikkelaarsgilde

Anita Weekers sluit aan bij Ontwikkelaarsgilde

22 juni 2017 - Anita Weekers heeft zich als 'gildemeester' aangesloten bij het Ontwikkelaarsgilde. Ze is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van duurzame samenwerking en organisatieontwikkeling en centraal in haar aanpak staat het benutten van diversiteit.

Anita Weekers sluit aan bij OntwikkelaarsgildeDoor

Weekers is zelfstandig organisatieadviseur en heeft de afgelopen twintig jaar gewerkt aan samenwerkingsvraagstukken. 'Ik ben sterk in het vlottrekken van vastgelopen samenwerking, ik kijk met andere ogen en werk met wat er is. Mijn uitgangspunt is de organisatie als geheel, de onderlinge samenhang en bestaande wisselwerking. Als neutrale sparringpartner, adviseur en coach daag ik leiders en hun team uit om vanuit nieuwe invalshoeken, met andere ogen te kijken naar de context waarbinnen hun wensen, vragen en belangen betekenis krijgen.'

Collectief van zelfstandigen
Het Ontwikkelaarsgilde is een advies- en trainingscollectief voor mens- en organisatieontwikkeling. De focus ligt op verandervraagstukken, samenwerking en leiderschapsontwikkeling. Gildemeesters zijn zelfstandige organisatieadviseurs die zich bij het Ontwikkelaarsgilde hebben aangesloten. Het doel is elkaars kennis te gebruiken en ervaringen te delen.