• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / Bas Scheele versterkt BoerCroon
Nieuws

Bas Scheele versterkt BoerCroon

Bas Scheele versterkt BoerCroon

15 april 2014 - Bas Scheele (26) is vanaf maart 2014 in dienst getreden bij adviesbureau BoerCroon. Scheele begint zijn loopbaan bij BoerCroon als Business Analyst. Hij zal zich onder meer bezighouden met het maken van sectoranalyses, waarderingen en presentaties voor stakeholders.

Bas Scheele versterkt BoerCroon

Scheele deed voor BoerCroon ervaring op bij ING als financieel adviseur. Hier was hij verantwoordelijk voor het opstellen van kredietadvies, customer care en andere financiële producten. In 2012 werd hij in Amsterdam tevens genomineerd voor de ING Rookie of the Year Award, een aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent binnen ING. Om zijn horizon te verbreden besloot Scheele toch verder te studeren aan Nyenrode Business Universiteit. Mede door zijn organisatie-brede interesse liep hij tijdens zijn studie stage bij Shell op de finance afdeling van Projects & Technology. Scheele: “Tijdens mijn stage en tijd bij ING heb ik veel ervaring opgedaan op financieel gebied. Hierna ben ik gericht op zoek gegaan naar een werkgever waar ik mijzelf kan ontwikkelen tot een volwaardige sparringpartner op het gebied van corporate finance. In BoerCroon heb ik deze werkgever gevonden.”

Tijdens zijn master studie Financial Management aan Nyenrode Business Universiteit was Scheele actief in verschillende extra curriculaire activiteiten. Zo was hij onder andere lid van verschillende commissies en was hij voorzitter van het Collegie tot de Disputheringe. Hier vormde hij een onmisbare schakel tussen studenten, het bedrijfsleven en potentiële werkgevers.