• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Home / Nieuws / Mensen / BoerCroon trekt jong talent aan
Nieuws

BoerCroon trekt jong talent aan

BoerCroon trekt jong talent aan

09 juli 2014 - Saskia van Liebergen (27) is in dienst getreden als Young Executive bij BoerCroon. In deze functie neemt Van Liebergen deel aan het driejarige leerprogramma.

BoerCroon trekt jong talent aan

Van Liebergen studeerde af aan de Utrechtse School voor Bestuur- en Organisatiewetenschappen met de Master Bestuur en Beleid. Voor BoerCroon was ze werkzaam als Rijkstrainee bij het Ministerie van OCW en bij de Permanente Vertegenwoordiging van de Staten Generaal in het Europees Parlement. Na haar traineeship startte ze als managementadviseur op de directie MBO binnen het Ministerie.

Van Liebergen: “Gedurende mijn tijd bij het Ministerie heb ik veel waardevolle ervaring opgedaan zoals het creëren van draagvlak onder uiteenlopende stakeholders. Op een gegeven moment begon het toch te kriebelen en ben ik op zoek gegaan naar een werkgever met een meer multidisciplinaire instelling. In BoerCroon heb ik deze werkgever gevonden. Ik kijk er naar uit uitgedaagd te blijven worden en iedere keer buiten mijn comfortzone te stappen: dat is de beste leerschool.”

Meer over BoerCroon leest u op de bureaupagina